Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mlmoebelpolster.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mlmoebelpolster.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
VANDSENGE - ML MØBELPOLSTER

Vandsenge

Få din gode nattesøvn tilbage med en moderne vandseng

Du skal føle dig frisk og veludhvilet, når du vågner. En god og behagelig nattesøvn booster din sundhed, dit humør og dit mentale overskud. De er alle vigtige for, at du kommer godt igennem dagen.

ML Møbelpolster giver dig din gode nattesøvn tilbage med moderne vandsenge fra Wa’Core.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at du får sovet igennem hver eneste nat.

Sov dybere og længere

Du får dybere og længere søvnfaser med en moderne vandseng, fordi den giver din krop en fuld og komplet støtte uden trykpunkter. Det får dit blod til at cirkulere bedre rundt i kroppen, og du vender og drejer dig derfor mindre i løbet af natten sammenlignet med en almindelig seng. Du vil derfor føle dig mere frisk og veloplagt efter din nattesøvn.

Du bliver ikke søsyg i en moderne vandseng

En moderne vandseng indeholder fibre, der dæmper vandets bevægelse og øger hårdheden i vandmadrassen. Det betyder, at 1980’ernes urolige søgang er blevet erstattet med en blød og støttende madras, som gavner dit fysiske velvære. I dag er det også muligt at vælge madrasser med forskellig hårdhed.

Hvad er en vandseng god for?

En vandseng er god for alle, der gerne vil have en bedre nattesøvn. Men den gavner særligt jer, der har problemer med:

  • Ledsmerter. Den terapeutiske varme fra vandmadrassen hjælper med at gendanne ledvæsken i dine led. Det lindrer dine smerter.
  • Gigtsmerter. Varmen fra varmelegemet i vandmadrassen og vandets trykaflastning lindrer dine gigtsmerter og forbedrer din søvn.
  • Rygproblemer. Varmen og trykaflastningen i vandmadrassen lindrer dine spændinger og medfølgende smerter i ryggen. Du får bedre mulighed for at slappe af, restituere og sove godt.
  • Støvallergi. Madrassen er nem at gøre ren, og betrækket er nemt at tage af og vaske i vaskemaskinen. Fugt kan ikke ophobe sig i en vandmadras, og det giver dårlige vilkår for støvmider. Støvmiderne kan heller ikke trænge ind i madrassen.

Nyttige fakta om vandsenge

  • Bruger det samme i strøm som et køleskab i energiklasse A.
  • Vandet skal aldrig skiftes.
  • Det er den mest hygiejniske seng, du kan sove i.
  • Vandmadrassen holder altid sin form.

Du er velkommen til at ringe til mig på telefon 51 73 27 21, hvis du er interesseret i at høre mere om vores vandsenge. Du er også velkommen til at kigge ind i butikken og prøve vores udstillingsmodeller på Mejerivej 6 i Hurup Thy.