Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mlmoebelpolster.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mlmoebelpolster.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Reparation af læder - ML Møbelpolster

Reparation af læder

Lædermøbler holder i mange år, og med tiden giver det brugsspor, som vil kunne ses. Men det betyder ikke, at det er blevet tid til at skifte møblerne ud med nogle andre, for det fantastiske ved lædermøbler er, at de efter reparation eller anden behandling kommer til at fremstå flotte igen. En reparation eller anden form for behandling er desuden væsentligt billigere end at købe nye møbler.

Lædermøbler falmer over tid

Da læder er et levende materiale, vil sollys få det til at falme med tiden. Står møblerne desuden et tørt og varmt sted, kan det resultere i, at læderet og resten af møblet tørrer ud.

Dagligt brug vil naturligvis kunne ses, og efter mange års brug, kan det give revner, ridser eller slidte hynder.

Det kan ML Møbelpolster rette op på det ved at give hynder nyt fyld, friske læderet op eller ved at ombetrække hynderne med nyt læder.

Med professionel ekspertise kan ML Møbelpolster få dit møbel til at se flot ud igen uanset slidtype.