Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mlmoebelpolster.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mlmoebelpolster.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
YOU NAME IT - WE MAKE IT - ML Møbelpolster

YOU NAME IT – WE MAKE IT

Hos ML Møbelpolster lægges der vægt på et godt og solidt håndværk, faglig indsigt samt god service. Mit mål er altid at udføre arbejdet i højeste og bedste kvalitet til den aftalte tid og pris.

Som faglært møbelpolstrer udfører jeg alt lige fra arbejde til underleverandører til møbelpolstring for private kunder. Der udføres alt lige fra ompolstring af sæder til motorcykler, interiør i alle former for køretøjer til de slidte møbler i hjemmet eller sommerhuset. You name it – We make it.

Jeg giver gerne vejledning i forhold til valg af polstring og stof, og du er mere end velkommen til at kigge forbi min butik i Hurup Thy i åbningstiden eller efter aftale for at få en snak om mulighederne.

ML Møbelpolster tilbyder pladeforarbejdning samt CNC forarbejdning/fræsning.

ml_moebelpolster

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *